Popsi og Krelle

Om dette arrangement

Tid
11:00
Pris
99 kr. / 79 kr. for medlemmer af Girafklubben
Lokalitet
Kulturium Musikteater
Ishøj Østergade 28
2635 Ishøj
Målgruppe
For børn
Børn & Girafklubben

Popsi og Krelle

22.05.21
Popsi og Krelle show i musikteatret. Rabat til Girafmedlemmer

Popsi og Krelle blev født på YouTube i 2018 og er på rekordtid blevet et af de mest populære danske børnebrands i målgruppen børn 0-5 år. Deres musikvideoer runder lige om lidt 175 millioner visninger på YouTube og 450.000 familier ser med på YouTubekanalen.

Popsi og Krelle er også populære på den danske musikstreamingtjeneste YouSee Musik, hvor deres platin-album "20 af de bedste børnesange" i månedsvis har ligget på en solid plads på top 10 listen over mest populære albums foran navne som Rasmus Seebach og Kim Larsen.

I 2020 vandt Popsi og Krelle ikke mindre end to af Børn i Byens priser for "Bedste Børnekulturpersonlighed og "Bedste Børne-event" (sammen med bObles.dk)

Popsi og Krelle arbejder fast sammen med bl.a. SMIL Fonden, Rigshospitalets børneafdelinger for cancer og akuthandling, Læger Formidler og Børneulykkesfonden om at sprede vigtige budskaber til forældre, og give indlagte børn et lille frirum gennem musikken.

Bag Popsi og Krelle er Maiken Ingvordsen (pianist, komponist, musikpædagog samt forfatter) og Christian Reinholtz (som har har arbejdet i forlagsbranchen gennem mange år). De mødte hinanden via deres tidligere virke som marketingstrateger i bogbranchen, og nu er de Popsi og Krelle på fuldtid.

Køb billetter til Popsi og Krelle showet her.

Bliv medlem af Girafklubben

Kulturium præsenterer Girafklubben. En børnekulturklub i Ishøj for børn på 0-14 år, hvor et medlemskab, giver adgang til en masse forskellige oplevelser. Nogle helt gratis og andre til meget lave priser. Der er endda særlige fordele til forældrene. Medlemskabet gælder for et kalenderår (fra januar til og med december) og koster 30 kr. pr. år for børn. Familiemedlemskab (2 voksne og 3 børn) koster 250 kr. pr. år.

Medlemskab købes online via linket her.