Om dette arrangement

Tid
13:00
Pris
0-50
Lokalitet
Kulturium Musikteater
Ishøj Østergade 28
2635 Ishøj
Arrangører
KULTURIUM Ishøj Bibliotek, Kulturium Bibliotek, Kulturium Musikteater
Målgruppe
For børn
Børn & Girafklubben

Girafklubben: Børn to be Wild Juleshow

08.12.19
Familiejuleshowet “The Snow Must Go On”

BØRN TO BE WILDS JULESHOW bliver på alle måder en helt ny form for juleshow, hvor julens klassikere udsættes for et lag rock(er)bank. December måneds travlhed, juleklicheer, ønsker, drømme og hang til hysteri får en omgang med rock-raketten, og din opfattelse af krybbespillet bliver nok aldrig den samme igen. Trommeslageren er stadig megasur over, at han skal spille den lille ny. Hej Joe(sef) af Jimmi Hendrix er naturligvis med, ligesom “Julerockpourriet” glædeligt indeholder bl.a.”, ”The Snow Must Go On (Queen), ”Merry X-mas everybody” (Slade), mfl. Vi snakker “julemandskostume", julesalmer tilsat rå rockguitar, sidste års hitsingle ”JUBIJUL”, børn på scenen og lære ”Last X-mas” og en hel masse andet julefis. Det er julestemning og rockballade med stor humor og professionelt udført rockmusik fra øverste hylde. Som altid sender vi på både børne- og voksenkanalen, så det er aldrig kedeligt, uanset hvilke ører der hører.

Priser for børneteater:

0 kr.                    Medlemmer af Girafklubben - husk dog billet.

25 kr.                  Børn og unge

35 kr.                  Medfølgende voksne – 2 voksne pr. girafmedlem kan købe til denne pris

50 kr.                  Øvrige

125 kr.                Løssalg

Billetterne til løssalg, unge under 25 og øvrige voksne kan købes på ticketmaster.dk 

Men de billetter, som kræver medlemskab, kan kun købes i Kulturium Musikteater (forhenværende Ishøj Kultur Café), da kortet skal fremvises.

 

Snekugle workshop inden juleshowet

Kl. 11.30-13 (lige inden Børn to be wild juleshowet) er der Børn to be Creative Workshop i musikteatret, hvor børnene kan lave deres egen flotte snekugle. Det er gratis at deltage og tilmelding er ikke nødvendig. Workshoppen er tilrettelagt at Ishøj Billedskoles underviser og billedkunstner Malene Nors Tardrup 

Læs mere her.