Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Ishøj Byhave
Ishøj Store Torv 1
2635 Ishøj
Målgruppe
For voksne
Andet

Bålcirkler (med klimapsykolog Solveig Roepstorff)

16.02.23
Samvær og samtaler om bæredygtighed - denne gang med klimapsykolog Solveig Roepstorff

Kom og mød andre med interesse for klima og bæredygtighed og bliv inspireret til at skabe nye handlinger for klimaet og vores fælles fremtid. Denne gang kan du blive klogere på, hvordan klimaudfordringerne påvirker os psykologisk, og hvad vi kan gøre ved det, når psykolog Solveig Roepstorff gæster os til en snak om klimakrisen og dens psykologiske konsekvenser.

Roepstorff beskriver i bogen ’Klimapsykologi – hvordan vi holder klimakrisen ud i strakt arm og den forbundethed, der venter, når vi begynder at handle’ - de mange følelser, adfærdsmønstre og automatreaktioner, som klimakrisen kan aktivere i os. Og ikke mindst, hvordan vi kan genforbinde os med naturen og hinanden og handle sammen.

Vi mødes på biblioteket kl. 19, hvor vi tanker op med snacks og varme drikke, inden vi kick-starter samtalen omkring et lille bål i Byhaven. Når vi har tanket os op ved ildens skær, fortsætter vi samtalen indendørs på biblioteket. 

Der er uforpligtende og gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig af hensyn til forplejning og stoleopsætning. Tilmelding sker senest d. 14. februar til Elise Waagepetersen på mail: elisw@ishoj.dk 
 

Om Bålcirkler

Til Bålcirkler sætter vi os sammen ved bålet og nyder en kop varm the, lidt snacks og en god samtale ved ildens skær. Samtalerne ved bålet vil kredse omkring spørgsmål som ’hvordan lever jeg mere bæredygtigt i mit eget liv?’, ’hvordan kan jeg bidrage til at skabe positive forandringer i mit lokalmiljø?’, ’hvilke initiativer og fællesskaber kan vi sammen sætte gang i’?

Vi får besøg af forskellige gæster, der kan inspirere os til at skabe positive og bæredygtige forandringer.

Vi mødes 19. januar, 16. februar, 16. marts og 13. april. Alle gange fra 19-21.

Alle er velkomne.

Tilmelding

Send en mail til Elise Waagepetersen på elisw@ishoj.dk.

Man kan tilmelde sig alle gange, men man er også velkommen til at tilmelde sig fra gang til gang.

 

 

Foto: Maria Sattrup